Franchise

 

Putujte sa nama u svet plave kafe

O

 

Funkcionisanje jedne radnje Coffeebrands bazira se na isključivoj upotrebi i ponudi proizvoda koje nose brend ove kompanije, s obzirom da su dizajnirani na način da postave osnovu za pripremu savršenog napitka koji će se odlikovati odličnim kvalitetom i jedinstvenim ukusom.


Ulazne nadoknade (Entry Fees) su među najkonkurentnijim na tržištu, dok se za ograničeni broj radnji u Atini ne naplaćuju, i biće pod određenim uslovima zamenjene sa jednim posebnim programom finansiranja. 

 

Periodične nadoknade, kao što su tantijemi (royalties) i doprinos za reklamu (marketing fees) ne postoje. 

 

 

  

Ideja

 

Organizovanje mreže objekata Coffeebrands koji su specijalizovani za pravljenje savršenog espressa i koji ujedno nude široki spektar proizvoda sa svim vrstama kafe, napicima, osvežavajućim pićima, hladnim sendvičima, kolačima, odličnog kvaliteta i po konkurentnim cenama. 


Proizvodi se u prijatnom okruženju i lepo dizajniranom enterijeru serviraju potrošačima unutar objekata dok su paralelno dostupni za poneti po sistemu take away ili u vidu delivery isporuka na adresu potrošača.

Ι

 

  

Privilegije

 

P

Otvorite jedan vaš Coffeebrands sa niskobudžetnom investicijom ograničenog rizika, uz amortizaciju troškova za 12-18 meseci.

 

Stručnost (know-how) i obuka u kombinaciji sa izuzetnim kvalitetom i ekskluzivnošću osnovnih sirovina,  pružaju mogućnost pravljenja zaista kvalitetnih napitaka, čineći Coffeebrands specijalistima za espresso. Paralelno, arhitektonski dizajn i podrška marketinškog odeljenja kompanije, obezbeđuju svakoj radnji Coffeebrands lidersku poziciju na ovom sektoru tržišta bez obzira na konkurenciju.

Franchise

 

  

Ideja

 

 

Odredbe & uslovi

 

 

Odredbe & uslovi

 

 

  

Privilegije

 

Želim da postanem partner 

Enter your text here

Enter your text here